14-18 Holmes Drive & 3-9 Cecil Beatt Place, West Harbour – Resource Consent | Kāinga Ora Project

We The Client: Kāinga Ora – Homes and Communities The Site:  14-18 Holmes Drive & 3-9 Cecil Beatt Place, West Harbour The Project overview: The demolition of the existing buildings on site and the construction of 22 x 2 storey residential dwellings, and associated subdivision, earthworks, access and works within the rootzone of street trees. The…

Scott Road, Hobsonville, Auckland – Resource Consent | Project

The Client: Nade Investments Ltd The Site: Scott Road, Hobsonville, 0618 The Project overview: Thomas Consultants offered our one-stop-shop offering of land development services for a 67 dwelling development in Hobsonville, Auckland with the aim of obtaining resource consent. The scope of the project for our team involves undertaking earthworks to prepare the site for the…

New Lynn – Private Client- Land Use & Subdivision Consent | Project

The Client: Private client The Site:16 Sheridan Drive, New Lynn, Auckland The Project: Our planners and engineers have obtained approval for 6 dwellings in the form of 1 duplex and 4 terraced houses with associated earthworks, infrastructure servicing, vehicle access and parking. Goal: To obtain a land use and subdivision consent for the client Outcome:…

New North Road, Auckland – Resource Consent

The Client: Private The Site: New North Road, Auckland, New Zealand The Project: To remove the existing dwelling and construct five new three storey dwellings and associated infrastructure, driveways and landscaping. The Goal: To obtain consent for client The Outcome: We successfully obtained consent for client The Value: Provided planning, surveying and engineering design and…

22-26 Rawalpindi Street, Auckland – Resource Consent

The Client: Kāinga Ora The Site: 22-26 Rawalpindi Street, Mount Albert The Project: Demolish existing dwellings and features to construct 10 new dwellings. Subdivision around new dwellings to create 10 new residential lots with one jointly owned access lot. The development was driven by the need to balance the scale of the building proposed by the zone…